Hozzávalók:
20 dkg zabpehely
2 tojás
2 dl tej (szóda)
pár csepp olaj (olíva olaj)
só
cukor
*
Elkészítés:
Összekeverem a hozzávalókat és hagyom állni a tésztát fél órát. (Utolag lehet higítani) aztán jöhet a sütés.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
5
0
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
20 dkg zabpehely
2 tojás
2 dl tej (szóda)
pár csepp olaj (olíva olaj)
só
cukor
*
Elkészítés:
Összekeverem a hozzávalókat és hagyom állni a tésztát fél órát. (Utolag lehet higítani) aztán jöhet a sütés.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Van egy illat, ami számomra azonnal elhozza a decembert: a frissen darált dió finom, édeskés, kissé földes aromája. Ahogy egy

A tél hajlamos arra, hogy szürkének tűnjön: rövidebb nappalok, hideg levegő, kevesebb friss gyümölcs és zöldség. A konyhában mégis egészen

A tél beköszöntével a konyha valahogy ösztönösen a melegebb, selymesebb, megnyugtatóbb ízek felé fordul. Ilyenkor kerül elő gyakrabban a méz