Hozzávalók:
20 dkg zabpehely
2 tojás
2 dl tej (szóda)
pár csepp olaj (olíva olaj)
só
cukor
*
Elkészítés:
Összekeverem a hozzávalókat és hagyom állni a tésztát fél órát. (Utolag lehet higítani) aztán jöhet a sütés.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
5
0
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
20 dkg zabpehely
2 tojás
2 dl tej (szóda)
pár csepp olaj (olíva olaj)
só
cukor
*
Elkészítés:
Összekeverem a hozzávalókat és hagyom állni a tésztát fél órát. (Utolag lehet higítani) aztán jöhet a sütés.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
Ha azt mondjuk „szőlő”, legtöbben azonnal a borra gondolunk. Nem véletlen: Magyarország szőlő- és borkultúrája évszázadokra nyúlik vissza, és világszerte
Ha becsukjuk a szemünket és elképzelünk egy falat ételt, legtöbbször az édes íz ugrik be elsőként. Gyerekkorunktól kezdve ez az
Kevés étel van, ami annyira egybeforrt a magyar nyár hangulatával, mint a lecsó. Illata a kora augusztusi estéket idézi, amikor