Hozzávalók:
20 dkg zabpehely
2 tojás
2 dl tej (szóda)
pár csepp olaj (olíva olaj)
só
cukor
*
Elkészítés:
Összekeverem a hozzávalókat és hagyom állni a tésztát fél órát. (Utolag lehet higítani) aztán jöhet a sütés.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
5
0
Hozzávalók:
20 dkg zabpehely
2 tojás
2 dl tej (szóda)
pár csepp olaj (olíva olaj)
só
cukor
*
Elkészítés:
Összekeverem a hozzávalókat és hagyom állni a tésztát fél órát. (Utolag lehet higítani) aztán jöhet a sütés.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
A szilva igazi átmeneti gyümölcs: a nyár végét és az ősz kezdetét jelzi. Július végétől egészen szeptember végéig sorakoznak a
A magyar konyha bővelkedik olyan fogásokban, amelyek egyszerre laktatóak, háziasak és sokféleképpen variálhatók. Ezek közül is kiemelkednek a rakott ételek,
Kevés gyümölcs van, amely olyan sokszínű történettel és felhasználási lehetőséggel bír, mint a füge. Az ókori görögök szent gyümölcsként tisztelték,