Hozzávalók:
*
Elkészítés:
Almát lereszeljük és a levét kinyomkodjuk.
Kókuszreszelék kivételével a többi hozzávalóval összedolgozzuk.
Kisebb golyókat formázunk belőle, és a kókuszreszelékbe forgatjuk.
Jelentkezz be az értékeléshez!
															👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
30
0
															⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
*
Elkészítés:
Almát lereszeljük és a levét kinyomkodjuk.
Kókuszreszelék kivételével a többi hozzávalóval összedolgozzuk.
Kisebb golyókat formázunk belőle, és a kókuszreszelékbe forgatjuk.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Ha becsukjuk a szemünket és elképzelünk egy falat ételt, legtöbbször az édes íz ugrik be elsőként. Gyerekkorunktól kezdve ez az

Kevés étel van, ami annyira egybeforrt a magyar nyár hangulatával, mint a lecsó. Illata a kora augusztusi estéket idézi, amikor

Augusztus 20-a nemcsak államalapításunk ünnepe, hanem az édes ízek kedvelőinek is várva várt dátum: ekkor mutatják be hivatalosan az aktuális