Hozzávalók:
Hozzávalók:
3 db körteparadicsom
5 db salottahagyma,vagy lilahagyma,esetleg sonkahagyma
5 dkg főtt kukorica
20 dkg vörösbab főtt ( konrerv)
1 db szívsaláta, ennek hiányában jégsaláta ( semmi esetre sem más fajta saláta)
1 db kaliforniai paprika piros
3 ek olivaolaj
2 ek méz
ízlés szerint só, citrombors őrölt ( készen kapni)
4 ek fehér balzsamecet
1 limecitrom kicsavart leve
*
Elkészítés:
Elkészítése: A paradicsomokat felszeleteljük tetszés szerinti darabokra, így a paprikát is, és a hagymákat is.
A salátát leveleire szedjük.
A kukoricát, és a babot előkészítjük, és egy tálba öntjük.
Rárakjuk a hagymát, paprikát paradicsomokat, és a salátaleveleket.
Jól összekeverjük egy kanállal.
Az öntethez egy külön tálba elkeverjük a mézet a balzsamecettel, citromlével, sóval, borssal, és az olivaolajjal.
Hideg vízzel higítunk rajta, és ha kell, igazítsunk ízlésünknek megfelelően még az ízén.
A salátánkra öntjük, összekeverjük, és jól behűtve kínáljuk.