Hozzávalók:
Tészta:
3 dl tej
1 kiskanál cukor
5 dkg élesztő
50 dkg finomliszt
1 kiskanál só
17 dkg Rama
Töltelék:
12 db virsli
Egyéb Rama a tepsi kikenéséhez
1 db tojás a kiflik lekenéséhez
10 dkg reszelt sajt a tetejére
*
Elkészítés:
A tészta hozzávalóikat összedolgozzuk, letakarjuk és a duplájára kelesztjük.
Ezután 3 kis cipót formálunk belőle, majd kb.
28 cm átmérőjű kerek lapokká nyújtjuk.
Mindegyiket 8-8 részre vágjuk, a virsliket félbevágjuk.
Minden kis tészta-háromszög szélesebbik oldalára 1-1 fél virslit rakunk és egyenként a tésztát a csúcsa felé felcsavarjuk.
Ramával kikent tepsibe rakjuk.
A tetejüket felvert tojással lekenjük, reszelt sajttal megszórjuk,