Virslis szalonnás mártás!

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Éva1

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

20

Nehézség

Könnyű

Recept leírás:

Hozzávalók:

4 szelet húsos szalonna
4 db virsli
1 teáskanál ételkeményítő (vagy liszt)
200ml tejszín

bors
zöldpetrezselyemlevél
pirospaprika

*

Elkészítés:

A szalonnát kicsi darabokra vágom , kiolvasztom mikor kiolvadt hozzáadom  a karikára vágott virslit és megsütöm. .
Az ételkeményítőt csomómentesre kavarom a tejszínnel és a  megsült virslire öntöm ,fűszerezem és összefőzöm .Ki hígan szereti tehet hozzá még tejet .Krumpligombóccal tálaltam !