Virslirózsa

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Kata Boszi

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

2

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

2

Nehézség

Könnyű

Recept leírás:

Hozzávalók:

Hozzávalók:
1 pár bőrös virsli

*

Elkészítés:

Csak egy apró ötlet, amivel feldobhatunk egy egyszerű, hétköznapi ételt is!
A virslik végét levágjuk, majd a többi részt kb.
4-5 cm-es darabokra vágjuk.
Az aljukat egyenesre vágjuk, hogy megálljanak, a fölső részt egy jó éles késsel az aljától 1 cm-es részig, sűrűn bevágjuk.
Egy mikrózható tányérra állítjuk őket, és kb.
1, 5-2 perc alatt megsütjük.
Egyszer nem árt közben kivenni, és egy kicsit segíteni a rózsáknak, hogy szépen ki tudjanak nyílni.
(