Hozzávalók:
Hozzávalók: Tésztához: 9 db. tojás, 9 evőkanál liszt, 9 evőkanál cukor, 3 cs. sütőpor.
Krém: 6 dl
*
Elkészítés:
Elkészítés:3 tojást, 3 evőkanál cukorral kikeverünk, hozzáadunk 3 evőkanál lisztet, 1 cs. sütőport, és zsírozott lisztezett tepsiben sütjük. Ezt még kétszer megismételjük, így 3 lapunk lesz.
Krém:A tejben felfőzzük a pudingokat, hülni tesszük. margarint a cukorral kikeverjük, és a kihült pudinggal összekeverjük.A csokit gőz felett felolvasztjuk..
Összeállítás: Az első lapra kenjük a krém lelét, csorgatunk rá olvasztott csokit, rákenjük a krém másik felét, arra is csorgatunk csokit. Az utolsó piskótalappal befedjük ,és csokit olvasztunk rá. Én magasabbat akartam, és 5 lapot sütöttem, és a krémhez 3 pudingot főztem,9 dl. tejben.Így a tetejére is került a krémből és a csokiból.


