Vendégváró szendvics

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Marcsi64

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

8

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

5

Nehézség

Könnyű

Recept leírás:

Hozzávalók:

6 db főtt tojás
20 dkg gépsonka vagy felvágott
4 -5 savanyú uborka
1 db paprika (zöld vagy piros a legjobb, de a hagyományos sárga is jó)
1 – 2 fej lila hagyma
1 db alma
2 dl tartármártás
1 dl víz
1 db húsleves kocka vagy 1 dl húsleves
2 púpozott evőkanál zselatin

*

Elkészítés:

A hozzávalókat a sonka kivételével beletesszük a Tupperware Konyhai Mindenttudóba, melybe előzőleg a kést tesszük. Feldaraboljuk a zöldségeket és a főtt tojást vele.
A gépsonkát apró kockákra vágjuk a Tupperware Szeletelő késsel.
A feldarabolt zöldségeket és a sonkát beletesszük a 2 l-es Tupperware Kristály tálba, összekeverjük.
A tartármártáshoz a majonézt és a tejfölt simára keverjük a Tupperware Gyorskeverővel. Tehetünk bele egy kis fehérborsot is.
A vizet felforraljuk a Mesterszakács 1l-es Nyeles edényben, feloldjuk benne a leves kockát, majd felmelegítjük benne a zselatint.
A tartármártást és a langyos zselatinos levest ráöntjük a kristály tálban levő keverékre.
A Tupperware Fesztivált kiolajozzuk a Szilikon Kenőecsettel és beletöltjük az összekevert alapanyagokat.
Lezárjuk a Fesztivált a tetejével és hűtőbe tesszük. Egy óra múlva a Fesztivál tálcájára borítjuk a megdermedt Vendégváró szendvicset.
A tetejét vágott petrezselyemmel díszítjük.
UltraPro edényben sütött házikenyérrel kínáljuk.
Recepteket itt találsz hozzá: http://www.receptlap.hu/szakacs_adatlap/Marcsi64?id=49
Ajánlott Tupperware edények, eszközök:
Konyhai Mindenttudó
Szeletelő kés
Vágólap
1 l-es Mesterszakács Nyeles Főzőedény
Gyorskeverő
Fesztivál
Szilikon Kenőecset
Tupperware Sajtkés a szeleteléshez

Vendégváró szendvics