Hozzávalók:
4 vastagabb szelet sajt
1 db kisebb zsenge tök, vagy 2 zsenge cukkini
1 db padlizsán
8 db gomba
A panírozáshoz:
tojás
rizsliszt
GM zsemlemorzsa
só
Sütéshez:
étolaj
*
Elkészítés:
A tököt, padlizsánt tisztítsuk meg, majd vékonyra szeljük fel, kissé sózzuk be.
Készítsük elő a panírozó felszerelést, az első tálkába rizslisztet teszünk, a másodikba tojást ütünk, amit kissé megsózunk villával felverünk, a harmadikba gluténmentes zsemlemorzsát öntünk.
Majd a felszelt zöldségeket először a rizslisztbe, a tojásba, és a GM morzsában megforgatjuk, a sajtszeleteket kétszer panírozzuk be, hogy sütés közben a sajt ne folyjon ki.
Friss zöldségekkel, esetleg sült krumplival és tartármártással kínáljuk,


