Hozzávalók:
*
Elkészítés:
A tésztát sós vízben kifőzzük.
A túrót szitán áttörjük.
A tojások sárgáját a vaníliás cukorral és a kristálycukor 2/3 részével habosra keverjük.
Hozzáadjuk a megtisztított szőlőt, a reszelt citromhéjat, a tejfölt és az áttört túrót.
Összekeverjük, és beleforgatjuk a kifőtt tésztát.
A tojásfehérjét a maradék cukorral kemény habbá verjük, majd óvatosan a masszához keverjük.
Egy tepsit kivajazunk, kibéleljük a réteslap felével, úgy h a lapok között kevés olajal megkenjük.
Egyenletesen elosztjuk rajta a túrós masszát, majd befedjük a maradék réteslappa (a lapok között olajjal megkenjük )l.
Tojással megkenjük a tetejét.
Előmelegített sütőben kb.
30 perc alatt, 150-160 fokon készre sütjük.
Kockára vágva, porcukorral szórva tálaljuk.