Hozzávalók:
1 csomag réteslap
10 dkg főtt tészta
15 dkg túró
8 dkg Rama
3 evőkanál cukor
1 csomag vaníliás cukor
1 dl tejföl
só
2 db tojás
vajazáshoz Rama
*
Elkészítés:
A túrót és a tejfölt a vaníliás cukorral és a kristálycukorral kikeverjük, majd hozzáadjuk a 2 db felvert tojást, egy csipet sót és a 8 dkg olvasztott ramat.
Ebbe belekeverjük a főtt tésztát.
1 db leveles tésztalapot a vajazott tepsibe teszünk, megvajazzuk és ráteszünk még egy lapot, majd mégegyszer megismételjük ezt.
Erre ráöntjük a tésztás túrós masszát.
A tetejére ráteszünk egy réteslapot, megvajazzuk és megint réteslap, majd vaj, réteslap.
A tetejét meglocsoljuk az olvasztott vajjal és megsütjük.