Hozzávalók:
*
Elkészítés:
A tésztát sós vízben kifőzzük.
A túrót szitán áttörjük.
A tojás sárgáját a vaníliás cukorral és a kristálycukor 2/3 részével habosra keverjük.
Hozzáadjuk a megtisztított szőlőt, a lereszelt citromhéjat, a tejfölt és az áttört túrót.
Összekeverjük, és beleforgatjuk a kifőtt tésztát.
A tojásfehérjét a maradék cukorral kemény habbá verjük, majd óvatosan a masszához keverjük.
Egy kerek jénait kivajazunk, kibéleljük a 2 rizslappal, amiket előzetesen egy pillanatra vízbe mártottunk.
Egyenletesen elosztjuk rajta a túrós masszát, majd befedjük 2 rizslappal, amit szintén előtte vízbe mártottunk.
Tojással megkenjük a tetejét.
Előmelegített sütőben kb.
20 perc alatt, 150-160 fokon készre sütjük.
Porcukorral kínáljuk !