Hozzávalók:
6db tojás
6ek liszt
6ek cukor
pici sütőpor
1ek vanillia aroma
fondant a bevonáshoz
krém készités: 6 dl
20dkg vaj
20dkg porcukor
3cs vanillia puding
1ek vanillia aroma
*
Elkészítés:
Sütünk egy 6 tojásos piskótát .mikor kihült .elkészitem a vanillia krémet .
6dl tejben megfőzőm a 3 db pudingot , állandó kevergetés mellet lehűtöm .
20 dkg vajat és porcukrot habosra keverem robotgép segitségével majd a már kihült pudinghoz adom, és beleteszem a vanilia aromát még 5 perc keverés a robotgéppel nagyon finom vanilliás krémet kapunk
formák segitségével kiszaggatom a gombaházikó
lapjait majd megkenem krémmel .
díszitésnek fondantot használtam .de mindenki ízlés szerint diszitheti