Hozzávalók:
Vaníliás patkók
75 dkg liszt, 50 dkg Rama (hideg), 25 dkg cukor
Az anyagokat összemorzsoljuk majd gyors összedolgozzuk.
*
Elkészítés:
Vaníliás patkók Az így elkészült tésztát szét oszthatjuk vagy csak egyszerűen tépünk belőle egy darabot és rúddá sodorjuk.
Egyforma hosszúságú rudakat készítünk és patkó alakúra meghajtjuk Előmelegített sütőben szép világosra sütjük.
A tepsit nem kell kikenni és sütőpapír sem kell !!!!
Krém : 1 cs van.
pudingport 3 dl tejben sűrűre főzzük.
Kevergetve kihűtjük, de közben 10 dkg Ramát és 15 dkg cukrot habosra keverünk.
A kihűlt pudinghoz adjuk.
Neylon zacskóba t öltve, annak sarkát kivágva megkrémezünk egy patkót és összeragasztjuk egy másikkal.
Csokimázzal tetszetősebbé tesszük