Hozzávalók:
Tészta: 12 darab
12 evőkanál cukor
12 evőkanál liszt
2 kávéskanál sütőpor
Krém: 3 dl
1 tasak vaníliapuding
kb 5dkg mazsila
másfél margarin/37,5dkg/
11 evőkanál porcukor
Bevonás: 0.5 liter
*
Elkészítés:
Sütönk 2darab 6 tojásos piskótát.
Hűlni hagyjuk, majd kettészeljük.Elkészítjük a krémet.A kihűlt pudingot hozzáadjuk apránként a cukorral alaposan kikevert margarinos krémhez.
Megtöltjük a karikákat a krémmel, hűtőbe tesszük.
Nálam maradt ki krém, azt a torta tetejére kentem.
A felvert tejszínt a tortára tesszük, nyomózsák segítségével díszítjük tejszínnel, majd gyümölcsöt helyezünk rá.