Hozzávalók:
Piskóta
5 tojás
10 dkg cukor
10 dkg liszt
½ csomag sütőpor
2 kanál olaj
1 kanál víz
Krém
5,5 dcl tej
1 krémpor
15 dkg krist.cukor
1 vanília cukor
20 g étkezési zselatin
500 ml Hulala
Bármilyen gyümölcs,amilyet szeretsz.
*
Elkészítés:
Megsütjük a piskótát.
Megkenjük lekvárral összetekerjük, vékony szeletekre metéljük.
Aloballal kibélelünk egy tálat, és belerakjuk a tekercseket, de kell hagyni tekercset a tetejére is. ( én, sütöttem 3-tojásból piskótát a tetejére, mert nagyobb tálba csináltam )
Krém készítése:
4 dcl tej, 1 krémpor, 1 vanília cukor, 15 dkg kristálycukorból pudingot főzünk
1½ dcl tejbe fölolvasztunk étkezési zselatint.
Fölverünk 500 ml Hulalát habnak.
Ha a krém kihűlt hozzá keverem a zselatint és a tejszínhabot.
Mikor ez kész, bele öntöm rétegesen a tálba a tekercsekre, és megszórom bármilyen gyümölccsel.
Utoljára a maradék tekercsekkel betakarom.
Gyorsan dolgozz vele, ne hogy hamarabb megkössön a zselatin.
Hűtőben dermedésig hagyom.