Hozzávalók:
Tészta:
5 db tojás, 20 dkg kristálycukor, 6 ek víz, 15 dkg liszt, 10 dkg darált dió, ½ sütőpor,
Krém: 10 dl
Tetejére: csokoládéreszelék
*
Elkészítés:
Elkészítése:
A tésztához a tojásfehérjét a cukorral felverjük, közben a tojássárgát, valamint a vizet belerakjuk és jól felverjük. Ezután a lisztet a dióval és a szódabikarbónával óvatosan hozzákeverjük. Az így kapott masszát egy kb. 29×33-as tepsiben, miután kikentük és kiliszteztük megsütjük. A krémhez a tejet a pudinggal felfőzzük. A Ramát a porcukorral kikeverjük, majd a kihűlt pudinggal összekeverjük (egy nagyon laza krémet kapunk), majd hűtőbe tesszük, hogy összeálljon. A tészta tetejére tesszük, ezután rárakjuk a tejszínhabot, majd csokoládéreszelékkel megszórjuk