Hozzávalók:
7 db tojás
7 ek. liszt
7 ek. cukor
3 ek. kakaópor
1 mk. sütőpor
2 nagy banán
4 dl habtejszín
5 dkg cukor
1 csomag banán ízű pudingpor
5 dkg cukor
4 dl tej
5 dkg apróra vagdalt csokoládé
*
Elkészítés:
A tojásokból kakaós piskótát sütök egy kerek tortaformában. A egész tojásokat egyben verem fel, majd beleforgatom a sütőporral és kakaóporral elkevert lisztet. Közepes hőmérsékleten tűpróbáig sütöm. Amikor kihűlt egy kanállal kikaparom a közepét, úgy, hogy kb. 2 cm-es pereme maradjon. A kivájt tésztadarabokat elmorzsolom. A banánokat hosszában elvágom és a torta üregébe helyezem. A banánpudingot a tejjel és a cukorral megfőzöm(ha nincs jó a tejszín, vagy vanília puding is), és beleforgatom a szintén kevés cukorral felvert tejszínhabot. Az apróra tördelt csokit is beleszórom. A krémet a banánokra öntöm, hagyok annyit, hogy az oldalát is bekenem vele, majd megszórom a tetejét és az oldalát is a piskótamorzsával.