Hozzávalók:
Hozzávalók: a tésztához: 4 tojás,24 ek cukor,24 ek liszt,24 ek tej,1 sütőpor,6 ek étolaj.
A krémhez: 3 ek
A tetejére: csokoládémáz.
*
Elkészítés:
Először is fagyasszuk le a narancsot,mert fagyott állapotban kell majd belereszelni a krémbe (kis lyukú reszelőn).A tészta anyagait jól keverjük ki,zsírozott,lisztezett tepsibe tűpróbáig süssük.Amikor kihűlt,vágjuk ketté (már mint a felső felét).A baracklekvárt főzzük meg a cukorral a vízben,miután kihűlt morzsoljuk bele a tésztát egy felét,és reszeljük bele a narancsot.Ezzel a masszával vonjuk be a megmaradt tésztát,végül simítsunk rá csokoládémázt.
Gyermekkorom legfinomabb sütije!Ennek a finomságnak az elkészítését is Anyukámtól tanultam.