
Blogcikk
A 2025-ös év szaloncukra – nosztalgia, innováció és egy falatnyi karácsonyi varázslat
Van valami egészen különleges abban, amikor először kibontjuk az év szaloncukrát. A díszes papír zizegése, a gyerekkorunkat megidéző illat, a
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
6
20
45
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Van valami egészen különleges abban, amikor először kibontjuk az év szaloncukrát. A díszes papír zizegése, a gyerekkorunkat megidéző illat, a

A télnek van egy sajátos varázsa a konyhában: ilyenkor minden étel lassabb, mélyebb, otthonosabb lesz. A hideg napokon valahogy természetesebb

A tél beköszöntével valami megváltozik a konyhában. A könnyed saláták és gyors sült fogások helyét átveszik a lassan rotyogó ételek,