Vadraguleves cipóban

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

János

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

30

Sütési / főzési idő (perc)

40

Nehézség

Könnyű

Vadraguleves cipóban

Vadraguleves cipóban

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

vadapróhús: 40 dkg
csontleves: 20 dl
vargánya gomba: 10 dkg
tejszín: 2 dl
cipó: 4 db
vaj: 1 evőkanál
sárgarépa: 2 szál
zöldség: 1 szál
liszt: 2 evőkanál
citrom karika: 4 db
só, bors, tárkony: ízlés szerint

*

Elkészítés:

A megtisztított és apró kockára vágott vadapróhúst lepirítom vajban. A lepirított húst felengedem a csontlevessel, készre főzöm a megtisztított apró kockára vágott vegyeszöldségekkel és a gombával.
Tejszínnel és egy kevés liszttel behabarom.
Ízesítem sóval, fekete őrölt borssal, és friss tárkonnyal. Közben a cipó 1/3-át levágom és a nagyobb résztből kivájom a belét, majd sütőben megpirítom.
A kész cipóba találom a forró levest, citromkarikával díszítem.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Vadraguleves cipóban