Hozzávalók:
Tésztához:
40 dkg liszt
5 dkg. porcukor
1,5 dkg kakaópor
1 tk szódabikarbóna
2 egész tojás
3 ek. méz
10 dkg. vaj
1 dl tej
Kókuszos krém:
1 csomag tejszín vagy tejcsokoládé ízű pudingpor (én ez utóbbival készítettem)
3 dl. tej
20 dkg. kókuszreszelék
1 dl habtejszín
10 dkg. porcukor
12,5 dkg vaj vagy margarin
Csokoládés krémhez:
1 csomag tejszín vagy tejcsokoládé ízesítésű pudingpor (én az utóbbival készítettem)
3 dl. tej
10 dkg. étcsokoládé gőz felett felolvasztva
10 dkg. porcukor
12.5 dkg vaj vagy margarin
Tetejére:
2 ek étolaj
10 dkg. étcsokoládé
kókuszreszelék
*
Elkészítés:
A tésztához valókat összegyúrjuk, majd 3 egyenlő részre osztjuk.
Kisodorjuk téglalap alakúra (kb.
40 X 20 cm) és sütőpapíron, hőlégkeverésen, előmelegített sütőben, 160 fokon 10 perc alatt megsütjük.
6 dl.
tejben a 2 csomag pudingport megfőzzük, kihűtjük.
A 25 dkg.
margarint a 20 dkg.
porcukorral kikeverjük.
Összekeverjük a pudingot és margarint, majd elfelezzük.
Egyik felébe a gőz felett felolvasztott csokit tesszük, ezt kenjük az alsó lapra.
Rátesszük a másik lapot.
Lazán felverjük a tejszínt, hozzákeverjük a pudingos masszához, majd hozzáadjuk a kókuszt is.
Ezzel kenjük meg a második lapot.
Rátesszük a harmadik lapot, kissé lenyomtatjuk, betesszük a hűtőbe és pár óráig hagyjuk.
Utána gőz felett felolvasztjuk az olajjal a csokoládét, és bevonjuk a felső lapot.
Megszórjuk kókuszreszelékkel és hosszúkás szeletekre vágjuk.