Hozzávalók:
FÉL KG HÚS..
1KG SÁRGARÉPA..
FÉL KG FEHÉRRÉPA.
.3 BABÉRLEVÉL..
8 SZEM EGÉSZ BORS…
2 DB SAVANYKÁS ALMA…
1 DB KB CSERESZNYE NAGYSÁGÚ ZEL
1 NAGYFEJ VÖRÖSHAGYMA
ÍZLÉS SZERINT SÓ
*
Elkészítés:
A ZÖLDSÉGEKET MEGTISZTÍTJUK A HÚS KB CENTI VASTAGRA SZELJÜK ÉS AZ ALAPANYAGOKAT KÖZEPES LÁNGON PUHÁRA FŐZZÜK.
MIKOR KÉSZ KIHŰTJÜK ÉS EGY ÉJSZAKÁRA HŰTŐBE TESSZÜK
MÁSNAP A HÚST KIVESSZÜK ÉS A MARADÉK ANYAGOT PASSZÍROZZUK.
HÁROM EVŐKANÁL CUKROT KARAMELLIZÁLJUK ÉS FELÖNTJÜK A VISSZAMARADT LÉVEL BELETÉVE A PASSZÍROZOTT ALAPANYAGOT ÉS ÖSSZEFŐZZÜK. EGY POHÁR TEJFÖLT ÖSSZEKEVERÜNK 2 EVŐKANÁL TEJFÖLLEL ÉS HOZZÁ ÖNTJÜK..
ÍZESÍTÉSKOR KB EGY EVŐKANÁL MUSTÁRT IS TESZÜNK HOZZÁ. ÖSSZEFŐZZÜK