Hozzávalók:
1 maradék DEBRECENI,
lila hagyma
apróra vágott édeskáposzta
lopott (másnapi ebédből) cukkini
só bors
*
Elkészítés:
Zuttybe a mikróba
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
1
10
2
Hozzávalók:
1 maradék DEBRECENI,
lila hagyma
apróra vágott édeskáposzta
lopott (másnapi ebédből) cukkini
só bors
*
Elkészítés:
Zuttybe a mikróba
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
Az alma minden évben az egyik legnépszerűbb, legsokoldalúbb hazai gyümölcsünk, amely főszereplő az őszi piacokon és a magyar konyhában egyaránt.
A szilva igazi átmeneti gyümölcs: a nyár végét és az ősz kezdetét jelzi. Július végétől egészen szeptember végéig sorakoznak a
A magyar konyha bővelkedik olyan fogásokban, amelyek egyszerre laktatóak, háziasak és sokféleképpen variálhatók. Ezek közül is kiemelkednek a rakott ételek,