Úszás.

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

12

Előkészítési idő (perc)

240

Sütési / főzési idő (perc)

24

Nehézség

Haladó

Úszás.

Recept leírás:

Hozzávalók:

Úszás. hozzávalók.
8tojás, 8 ek. cukor, 9ek. liszt, 1vanília cukor, 1, sütőpor, 2ek. olaj, csipet só.
Krém hozzávalók.
2cs. tejszín ízű puding por, kevés csoki dara, pár csepp kék ételfesték.
2ek. liszt, 10. ek. cukor /20dkg./25. dkg. margarin.1 pohár /175gr. / tejfel. 7dcl. tej.

*

Elkészítés:

Elkészítés: A tojásokat szétválasztjuk, és a szokásos módon piskótát sütünk. Sütőtől függően 19-21 perc alatt /tűpróbáig/Amíg a piskóta meghűl elkészítjük a krémet. A két csomag tejszín ízű puding port összekeverjük a 2 ek lisztel, 20dkg, cukorral és a 7dcl. tejjel. majd kis lángon sűrű krémet főzünk. A tűzről levéve még melegen  kanalanként bele keverjük a tejfelt. A Margarint habosra keverjük és a kihűlt krémhez adjuk. A kikevert krémből 2-3 ek. kiveszünk és pár csepp kék festékkel meg színezzük. A torta lapot három részre vágjuk és a krémmel megtöltjük kívül belül.  A tetején egyharmad részt a kék krémmel színezzük és villával hullámokat húzunk. fogvájóval megrajzoljuk az úszó figurát és csoki darával kitöltjük. Az oldalát szeletelt mandulával panírozzuk.
Jó étvágyat kívánok.

Úszás.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Úszás.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!