Hozzávalók:
1. 7 tojás
2. 7ek. Cukor
3. 1. sütőpor, 1 vanília cukor
4. 7ek. Liszt
5. 2ek. Olaj.
6. 1citrom reszelt héja,
Töltelék:
50dkg. Túró
20dkg margarin
25dkg. Cukor., 1 tubus tejszínes krémsajt
1 citrom reszelt héja, 1 vanília
4dcl szénsavas narancs lé
1cs vaníliás puding por
4ek. Cukor.
*
Elkészítés:
A tojásból és a felsorolt anyagokból a szokásos módon piskótát készítünk. Ha ki hült ketté vágjuk, vékonyan megkenjük lekvárral és a túró krém felével, erre tesszük a
másik fél piskóta lapot , szintén lekvárral megkenjük és rá a túró krémet. A narancsléből és a pudingporból sűrű krémet főzünk .ezzel kenjük be a sütemény tetejét . ha megszilárdult éles késsel szeleteljük. Díszíthetjük olvasztott csokival.
Jó étvágyat kívánok.