Újhagymás uborkasaláta scamorzával

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Gasztropajti

👨‍🍳 Szakács értékelése: 4 / 5 ⭐ (3 szavazat)

Adag

1

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

0

Nehézség

Könnyű

Újhagymás uborkasaláta scamorzával

Recept leírás:

Hozzávalók:

1 kg fürtös uborka
4-5 lila újhagyma
1 ek friss kapor
15 dkg scamorza vagy mozzarella
1 ek olívaolaj
1 ek almaecet

őrölt fehér bors

*

Elkészítés:

Az uborkát meghámozzuk, felszeljük, vagy legyaluljuk. 1 ek olívaolajjal meglocsoljuk, megsózzuk, enyhén megborsozzuk, majd 1 ek almaecettel ízesítjük.
Friss, vagy szárított kaporzöldet adunk hozzá, hozzáadjuk a felszeletelt lila újhagymát, és jól összekeverjük.
Tálaláskor újhagymakarikákat, tépett scamorzát teszünk tetejére. Megszórhatjuk kevés snidlinggel is.

Újhagymás uborkasaláta scamorzával

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Újhagymás uborkasaláta scamorzával

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!