Hozzávalók:
6 db csirkecomb
2 kg újburgonya
1 kk.chili paprika
1 kk.steak bors
1kk.őrölt kömény
1kk.majoránna
1kk.őrölt fekete bors
1 kk. ételízesítő
1 kk.szárnyas fűszerkeverék
só
2 fej vöröshagyma
2 ek.libazsír
*
Elkészítés:
Előkészítés:A combokat megtisztítjuk,ha nagyok két három helyen bevágjuk a csontig. Sózzuk,alaposan befűszerezzük és egy órára a hűtőbe tesszük./még jobb ha a fűszerezést előző nap végezzük és a combok egy napig a hűtőben pácolódnak./ A burgonyát meghámozzuk, nagyobb hasábokra vágjuk. A hagymákat megtisztítjuk.
Elkészítés:. Tepsibe tesszük a libazsírt, cikkekre vágott burgonyát, négybe vágott vöröshagymát. Befűszerezzük, majd a burgonyára fektetjük a combokat. A tepsit lefóliázzuk és előmelegített sütőben fólia alatt egy órát sütjük. Levesszük a fóliát és kb. 30 perc alatt szép pirosra sütjük a combokat.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!
