Hozzávalók:
4 db nyúlcomb (első, hátsó), só, 25 dk füstőlt szalonna, 1 nagyobb fej fokhagyma , őrölt bors, egy fél cs vaj
*
Elkészítés:
A nyúlcombokat besózom és egy éjszaka állni hagyom, hogy jól átjárja a só.
Másnap egy jó hegyes késsel megszúrkálom hogy beletudjam dugdosni a szalonnát és a fokhagymát, amit előzőleg kis hosszúkás darabokra vágtam és megszórtam őrölt borssal.
Egy zománcos tepsi aljára szeletelr füstőlt szalonnát terítek le és arra teszem a betűzdelt húsokat, majd vaj kockákat teszek a hús tetejére és lefedem alufóliával.
Kb 200 fokon kezdem el sütni, majd egy picit csökkentek a hőfokon hogy előbb jól átpárolódjon, majd a végén leveszem a fóliát és szabadő egy picit átsütöm!
Nagyon finom lett!