Hozzávalók:
Update 1 alapanyagokból készült
Túrótorta barackkal
Hozzávalók:
50 dkg laktózmentes túró
10 dkg vaj,
3 tojás,
2 evőkanál Zéro cukor ,
1 zacskó vaníliás cukor,
½ evőkanál reszelt narancshéj,
2 evőkanál laktózmentes tejszín,
8 dkg Update1 lisztkeverék,
10 dkg sárgabélű barack,lehet aszalt is
*
Elkészítés:
A sütőt 180 o C-ra előmelegítjük ( légkeveréses sütőben 165 o C ).
A túrót a krumplinyomóval simára dolgozzuk.
Egyenként hozzákeverjük a tojásokat, a lágy vajat, a cukrot, a vaníliás cukrot, a tejszínt és a reszelt narancshéjat.
Lisztszóróval beleszitáljuk a lisztet és keverővel lazán elkeverjük.
Kivajazott kerek sütő formába öntjük, egyenletesre elsimítjuk.
A gyümölcsöt negyedekre vágjuk, a túró tetején elrendezzük és könnyedén a tésztába nyomjuk, amíg teljesen el nem tűnnek.
Sütőben 50 percig sütjük.
Nem vesszük ki azonnal, hanem a sütő ajtaját kinyitva hagyjuk kihűlni.
Cikkekre vágva tálaljuk