Hozzávalók:
Kakaós lapok: ::25 dkg liszt, 10 dkg k.cukor, 6 dkg margarin, 1 e.k kakaópor, 1 kis k szódabikarbóna, 2 kis k sütőpor, 2-3 e.k tejföl.
Sárga lap: :15dkg liszt, 5dkg k.cukor, 3dkg margarin, fél kis kanál szódabikarbóna, 1 kis k sütőpor, 1,5 e.k tejföl
Túró töltelék: ::50dkg túró, 20dkg k.cukor, 2 e.k búzadara, 3db tojás, ízlés szerint citromhéj és a leve, 2 e.k tejföl, 3 cs vaníliás cukor, .
Többi töltelék: ::1 ü sárgabarack lekvár, 20dkg dió, 15dkg k.cukor, citrom
Tetejére: ::10dkg étcsokoládé, 2 e.k olaj
*
Elkészítés:
A kakaós lapaok hozzávalóit jól összedolgozzuk egy tálba , majd 2 cipóba osszuk .A sárgalap hozzávalóit egy tálban jól összedolgozzuk.Túró ::Kissé áttörjük a túrót és hozzáadjuk a többi anyagot (tojás sárgájs, cukor, citrom , búzadara stb)Mikor mind benne van jól kikavarjuk és a tojások kemény habját is beleforgatjuk.A sárgalapot kinyújtjuk és egy zsírozott lisztezett tepsibe tesszük , majd lekenjük barack lekvárral és megszórjuk cukros-vaníliás -dióval .Majd kinyújtjuk a barna tésztánk egyik cipóját és ezzel is befedjük , erre ráborítjuk a túrótölteléket , majd ismét befedni a barna tésztával.A tetejét villával megszurkálni és előmelegített sütőben kb 15 percig sütni.Mikor megsült hagyni meghűlni és a tetejét csokoládéval bevonni.Ismét érdemes hűtőbe tenni és utána szeletelni tálalni.Jó étvágyat hozzá!(tepsi méret 27x31cm )