Hozzávalók:
Pudinghoz: 7 dl
13evők. cukor
2 cs van. puding
0.5kg túró
3 vaníliásc.
piskótához: 5 tojásból
0.5dl habtejszín (Hulala,oké,parmalat végül is mindegy melyik)
barack ízlés szerint és háztartási keksz ,utóbbit nem mértem amennyit felvesz
*
Elkészítés:
A piskótát megsütjük 24-25cm-es kerek todrtaformában,ha kihűlt ketté vágjuk .
Megfőzzük a vaníliaudingot a cukorral és ha kihült lassan hozzákeverjük robotgéppel a túrót.Szép ,egynemű legyen.
Megkenjük az alsó lapot a tóróspudinggal majd barackdarabokat helyezünk rá erre kocka alakú háztartási kekszet teszünk szorosan egymás mellé.Majd megint a krém és megint barack ,utána háztartási kesz .Végül a krém és a piskóta kerül legfelülre.
Hagyunk annyi túrós krémet,hogy betudjuk takarni vele a tortát kívülről.egy éjszakát hagytam hűtőszekrényben pihenni.
Majd felvert habtejszínnel díszítettem .Megszórtam cukordíszekkel,de akár gyümölcsöt is tehetünk a közepére és le is zselézhetjük.