Hozzávalók:
1 cs. rizslap (6 lap)
40 dkg túró
2-3 ek rizsdara/kukoricadara
1 db tojás
tejföl
2 ek eritrit
vanília kivonat
mazsola
citromhéj
Tetejére: 1 db tojás
Tetejére: porcukor
*
Elkészítés:
A kör alakú rizslapokat ( hipermarketekben, Keleti édesség boltokban kapható ) 1 mp-re hideg vízbe mártjuk, majd úgy helyezzük tepsibe, h kissé fedjék egymást.
A közepére kanalazzuk a túrókrémet, amihez a túrót a tojással, rizs, vagy kukoricadarával, kevés tejföllel, ízlés szerinti eritrittel, vaniliával, mazsolával és a citromhéjjal összekeverünk.
Először az egyik, majd a tészta másik oldalát ráhajtjuk, tojással megkenjük.
Ugyanígy járunk el a másik rúd rétessel is.
Előmelegített forró sütőben kb 20 perc alatt készre sütjük.