Hozzávalók:
*
Elkészítés:
Először a túrótölteléket készítjük el.
3 tojást kettéválasztunk, a sárgáját egy közepes tálba tesszük, hozzáadjuk a cukor 3/4 részét, a vaníliát, a keményítőt, és habverővel jó alaposan kikeverjük fehéredésig.
Hozzáadjuk a tejet, és folyamatosan kevergetve addig főzzük, amíg besűrűsödik, majd levesszük a tűzről, és hagyjuk hűlni.
A túrót egy nagyobb tálba tesszük, belereszeljük a citrom héját, beletesszük a tejfölt, a kukoricadarát és a már kihűlt vaníliapudingot.
Az egészet gépi habverővel jó alaposan kikeverjük.
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, elfelezzük, és lisztezett munkalapon tepsi méretűre nyújtjuk, belehelyezzük a tepsibe.
A töltelékhez a tojások fehérjét kemény habbá verjük, a maradék cukorral és egy csipet sóval.
Hozzákeverjük óvatosan a túróhoz, és az egészet rásimítjuk a tésztára.
A tészta másik felét is kinyújtjuk, felcsíkozzuk és ráhelyezzük a töltelékre.
A tetejét megkenjük 1 felvert tojással, és villával egyenletesen megszurkáljuk.
Előmelegített sütőben 190 fokon 35-40 perc alatt készre sütjük.
Miután megsült, hűlni hagyjuk, majd kockára vágjuk, és a tetejét megszórjuk porcukorral.