Hozzávalók:
Hozzávalók: 50 dkg
Töltelék:
1 kg túró, 15 dkg porcukor ( ízlés szerint ) 1 citrom reszelt héja, 3db tojássárgája, 1 cs vanília puding, 330 g tejföl, 6 tojás felvert habja, mazsola, (nekem nem volt)
*
Elkészítés:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, majd kétfelé vesszük. Az egyiket 25 x 30 tepsibe nyújtjuk., majd 2 ek búzadarával megszórjuk és villával megszurkáljuk. A tölteléket elkészítjük és rátesszük egyenletesen a tésztára, és befeddjük a tetejét a meg maradt tésztával. Előmelegített sütőbe közepes hőfokon 170 sütjük. Kihűlt tésztát porcukorral szórjuk meg.
A pudingot nem kell főzni a töltelékbe,csak szárazon kell bele tenni!! Ha krémes tejföl megy hozzá, mivel az higab,akkor másfél csomag pudingot kell hozzá tenni!
