Hozzávalók:
A tésztához: 6 tojás
*
Elkészítés:
A tésztához szükséges alapanyagból lekváros piskótát készitünk Amikor teljesen kihűlt, felszeleteljük és egy folpackkal kibélelt kerek jénai tálat egy sorral kirakunk vele. A krémhez a túrót villával összetörjük, és összekeverjük a cukorral és a tejszínnel. A tejet meglangyosítjuk, csomómentesen elkeverjük benne a zselatint és a túróhoz adjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott barackbefőttet is. A formába beleöntjük a krémet, és némi dermedés után befedjük lekváros tekercsekkel. Hűtőben dermesztjük kb. fél napig. Fogyasztás előtt lapos tányérra borítjuk a gúlát, a fóliát eltávolítjuk, és tortaszerűen felszeleteljük. / Hullalával bekeni a tetejét kevés kakaóporral meghintve különlegesebbé tehetjük!