Hozzávalók:
1 cs. Soós csusza tészta
50 dkg túró
tejföl
szalonna pörc
*
Elkészítés:
A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük, leöblítjük.
Túróval, tejföllel, szalonna pörccel kínáljuk.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
15
0
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
1 cs. Soós csusza tészta
50 dkg túró
tejföl
szalonna pörc
*
Elkészítés:
A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük, leöblítjük.
Túróval, tejföllel, szalonna pörccel kínáljuk.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

A hagyma az egyik legősibb, legmegbízhatóbb társa a téli konyhának. Olyan alapanyag, amelyet sokszor észre sem veszünk, pedig szinte minden

Van valami egészen különleges abban, amikor először kibontjuk az év szaloncukrát. A díszes papír zizegése, a gyerekkorunkat megidéző illat, a

A télnek van egy sajátos varázsa a konyhában: ilyenkor minden étel lassabb, mélyebb, otthonosabb lesz. A hideg napokon valahogy természetesebb