Hozzávalók:
Tészta: bolti vagy házi kelt tészta ( en most boltit hasznaltam) Toltelek: 30 dkg tehenturo 15 dkg bulgar sajt 4-5 púpos ek kremsajt (elhagyható) 2 -3 főtt tojas So,bors,izles szerint Apróra vágott kapor izles szerint ( elhagyható) 2-3 újhagyma apróra vagva Őrölt kömény izles szerint ( elhagyható) Tetejere: 1 felvert tojas Szezammag
*
Elkészítés:
A tesztat nyujtsuk vekony téglalap alakúra,majd tetszőleges méretű kockákra vagjuk ossze. A toltelek hozzávalót tegyük egy nagyobb tálba,es a tölteléket keverjuk kremesre. ( en a túrót es a sajtokat a sajt reszelon mindig atreszelem ,hogy krémesebb legyen)Minden tészta közepére tegyünk a toltelekbol ,majd jol zárjuk le a szeleit nehogy szetnyiljon sutes kozben.Sutopapirral belelt tepsibe tegyük. Tetejet kenjük meg a felvert tojással es szórjuk meg szezammaggal.190 fokra elomelegitett sütőben kb 40 perc alatt süssük készre