Hozzávalók:
4 tojás sárgája,
25 dkg túró
1 kis csésze zabkorpa+ 1 tk sütöpor
2 dl tej
4 tojásfehérje habbá verve, belekeverni
Nagyon vékony kókuszzsírra halmokat rakunk, s mindkét oldalát megsütjük
*
Elkészítés:
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
1
15
0
Hozzávalók:
4 tojás sárgája,
25 dkg túró
1 kis csésze zabkorpa+ 1 tk sütöpor
2 dl tej
4 tojásfehérje habbá verve, belekeverni
Nagyon vékony kókuszzsírra halmokat rakunk, s mindkét oldalát megsütjük
*
Elkészítés:
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
Ha azt mondjuk „szőlő”, legtöbben azonnal a borra gondolunk. Nem véletlen: Magyarország szőlő- és borkultúrája évszázadokra nyúlik vissza, és világszerte
Ha becsukjuk a szemünket és elképzelünk egy falat ételt, legtöbbször az édes íz ugrik be elsőként. Gyerekkorunktól kezdve ez az
Kevés étel van, ami annyira egybeforrt a magyar nyár hangulatával, mint a lecsó. Illata a kora augusztusi estéket idézi, amikor