Hozzávalók:
Piskóta:
5 tojás
5 ek. cukor
5 ek. liszt
1 késhegynyi sütőpor
Krém:
2 vaníliás puddingpor
10 ek. cukor
6 dl. tej
1/2 kg turó
1 doboz barack
4 színtelen zselatin(kicsi)
1/2 l tejszín
*
Elkészítés:
Piskóta:Felverjük a piskótához a tojásfehérjét.Amikor már megkeményedett beletesszük a tojássárgáját, a lisztet, a sütőport.Előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük.Krém:A krémhez megfőzzük a puddingokat 6 ek. cukorral és 6 dl. tejjel és 2 színtelen zselatinnal.Melegen belekeverjük a túrót .A piskótát a torta formában benne hadjuk és a kész krémet beleöntjük.A tetejére barack szeleteket teszünk. A 2 zselatinit 4 ek. cukorral 1/4 dl vízzel megfőzzük.És a abarckra öntjük.Egy éjszakát hűtőben hadjuk.Majd másnap a tortaformából kivesszük és az oldalát tejszínnel díszítjük.


