Hozzávalók:
8 tojás 8 e.k. cukor 1cs. vaniliás cukor 1cs. sütőpor 9e.k. liszt 2e.k. olaj csipet só,50dkg túró 25dkg margarin 25dkg porcukor 1 tubus natur krémsajt 1 vanilia 1 citrom reszelt héjja.8e.k. lekvár.
*
Elkészítés:
8 tojásból piskótát készítünk,8tojássárgáját kikeverünk8 ek. cukorral 1vanilia cukoral csipet sóval hozzá adunk2ek. olajat 9ek. lisztet és a tojások felvert habját közepes méretü zsírozot lisztezet tepsiben tű próbáig sütjük amikor kihült lapjában ketté vágjuk.4e.k. lekvárrál megkenjük és a túró krém felét rá tesszük,be borítjuk a piskóta másik felével és azt is megkenjük 4 e.k. lekvárral erre kerül a túrókrém másik fele.tetejét olvasztott csokival megírjuk.Túrókrém 25dkg margarint habosra keverünk 25dkg porcukorral hozzáadjuk az áttört 50dkg túrót,a krémsajtot 1vaniliát és a citrom reszelt héját.idény gyümölcsel díszítjük.