Hozzávalók:
25 dkg kekszmorzsa
12 dkg vaj
6 evőkanál cukor
1,5 dl tej
2 evőkanál cukrozatlan kakaópor
1 csomag vaníliás cukor
A krémhez:
6 dl tej
5 púpozott evőkanál búzadara
25 dkg túró
1 citrom lereszelt héja
5 evőkanál cukor
10 dkg étcsokoládé
15 ml tej
*
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és egy mélyebb falú tálcába egyengetjük.
A krémhez a tejből és a búzadarából sűrű tejbegrízt főzünk, majd kihűtjük.
A túrót elektromos habverővel összekeverjük a tejbegrízzel, cukorral, citromhéjjal krémesre ( pici citromlé is mehet bele ) keverjük, és a tésztára simítjuk.
A csokit pici tejben megolvasztjuk, és még melegen a süti tetejére csurgatjuk.