Hozzávalók:
40 dkg babapiskóta
1,5 l tej
rumaroma
1cs,karamell ízű pudingpor
1cs.csokis pudingpor
1cs.tejszín ízű pudingpor
12 ek.cukor
A díszítéshez:
reszelt étcsoki vagy tortadara
*
Elkészítés:
Előkészítés:A három fajta pudingot külön-külön megfőzzük fél-fél liter tejjel és 4-4 evőkanál cukorral.
Elkészítés:Egy tortaformába vagy magasabb falú tepsibe rétegezzük a piskótát és a pudingokat: a forma alját kirakjuk a babapiskótával, meglocsoljuk az aromával, majd még melegen ráöntjük a csokis pudingot.
Folytassuk a rétegezést a piskótával, karamelles pudinggal, majd ismét a piskótával. Legfelülre a tejszín ízű puding kerüljön. A tetejét szórjuk meg tortadarával vagy reszelt csokival.
A tortát tegyük a hűtőbe és csak másnap szeleteljük fel.