Hozzávalók:
40 dkg babapiskóta
1,5 l tej
12 ek.kristály cukor
1 cs vanília ízű pudingpor
1 cs.puncs ízű pudingpor
1 cs..tejszín ízű pudingpor
1 ü rumaroma
A díszítéshez:
tortadara vagy reszelt étcsoki
*
Elkészítés:
Normal
0
21
false
false
false
HU
X-NONE
X-NONE
MicrosoftInternetExplorer4
/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:Normál táblázat;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:10pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11pt;
font-family:Calibri,sans-serif;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-font-family:Times New Roman;
mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
Előkészítés: A három fajta pudingot külön-külön megfőzzük a fél-fél liter tejjel és a 4-4 kanál cukorral.
Egy tortaformába vagy magasabb falú tepsibe rétegezzük piskótát és a pudingokat. A forma alját kirakjuk a piskótával, meglocsoljuk az aromával majd még melegen ráöntjük az egyik pudingot.
A rétegezést addig folytatjuk amíg tart az anyagokból. A tetejét megkenjük pudinggal és megszórjuk tortadarával vagy reszelt csokival.Lehetőleg a tejszínes puding kerüljön felűlre Tegyük a hűtőbe és csak másnap vágjuk fel.