Hozzávalók:
Besamell:
65g vaj
200 ml tej
80 g búzaliszt
Töltelékhez:
200 g torma
150 g majonéz
1 teáskanál só
1 csipet fehérbors
10 szelet sonka
Díszítéshez: egy pár száll petrezselyemzöld
*
Elkészítés:
Elöször elkészítem a besamellt. Megolvasztom a vajat hozzáadom a lisztett és csomómentesre keverem majd hozzáöntöm a tejet és besürítem vele. Kiszedjük egy tálba az előkészület besamelt hozzáadjuk a tormát és a majonézt. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és simára keverjük a tormás sonkatekercs töltelék. Én csillagcsöves habzsákba töltöttem az elkészült krémet. A szeletelt gépsonka egyik felére kb 30 g krémet nyomtam a sonkára és feltekertem a sonkát. Egy tálcára tettem őket és a két végre és a közepére is nyomtam a krémből. jöhet a díszítés én petrezselyemzöldet raktam bele.