Tordai pecsenyés csülök

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Ilona

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

6

Előkészítési idő (perc)

180

Sütési / főzési idő (perc)

40

Nehézség

Tordai pecsenyés csülök

Recept leírás:

Hozzávalók:

Hozzávalók.
1,50 dkg  csülök
15 cm füstölt kolbász
füszerek, só, 1 fej vöröshagyma, 1 fej  foghagyma, 1 húsleves kocka, szemes bors,
80 dkg burgonya.1fej vöröshagyma, olaj a sütéséhez

*

Elkészítés:

Csülköt a  fűszerekkel együtt puhára főzzük, majd kicsotozuk és egy jénaiba teszük 1-2 kanál olajjal és előmelegített sütőben átpirítjuk
A kolbászt átsütjük épen csak zsírjába 1 fej hagymát üvegesre piritjuk
A burgonyát kockára vágjuk és félig megfőzzük, leönjük róla a vizet és forró olajba megpirítjuk majd a hagymával összekeverjük. ( a kolbász zsírt nem teszem a bugonyára)
Savanyúságot adunk hozzá

Tordai pecsenyés csülök

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Tordai pecsenyés csülök

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!