Tonhalas endívia saláta olíva, és tökmagolajjal.

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Gasztropajti

👨‍🍳 Szakács értékelése: 4 / 5 ⭐ (3 szavazat)

Adag

1

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

0

Nehézség

Könnyű

Tonhalas endívia saláta olíva, és tökmagolajjal.

Recept leírás:

Hozzávalók:

150 g. tépett endívia saláta,
1/4 citrom,
1/4 fej lila hagyma,
néhány szem fekete olajbogyó,
kevés tonhal,  (kb. egy konzerv fele)
kevés extra szűz olíva olaj,
pár csepp tökmagolaj.

*

Elkészítés:

A salátát széttépkedtem, (nem vágom, mert a vágási felületek rövid állás után megbarnulhatnak) a lila hagymát félkarikákra vágom, rácsorgatom 1/4 citrom levét, kevés extra szűz olíva olajat, elmorzsolom rajta a tonhalat, megszórom néhány felezett olajbogyóval, megöntöm kevés tökmagolajjal. Más fűszerezésre, tehát sózásra, borsozásra nem volt szükség!

Tonhalas endívia saláta olíva, és tökmagolajjal.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Tonhalas endívia saláta olíva, és tökmagolajjal.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!