Hozzávalók:
6 db zsemle
½ kg túró
2 db tojás
1 pohár tejföl
3 cs. vaníliás cukor
3 dl tej
2 ek. cukor
3 dkg vaj
*
Elkészítés:
A tojást, a tejfölt beletesszük a Konyhai Mindenttudóba, amiben a kés betét van, és elkeverjük. Hozzáadjuk a túrót és a vaníliás cukrot és sima krémmé keverjük.
A túrókrémet átöntjük egy TW Tálba.
A zsemléket az Új Generációs Kenyérvágó Késsel elvágjuk, belsejüket kiszedjük, és beletépkedjük a túrókrémbe. A Mesterfogás Szilikon Keverővel összekeverjük a töltelékünket.
Az 1 l-es MikroKannába öntjük a tejet és 600W-on 1 perc alatt megmelegítjük. Belekeverjük a cukrot. A cukros tejbe mártogatjuk a zsemléket és az előzőleg jól kivajazott UltraPro Lasagna Sütőbe rakjuk szépen egymás mellé.
A tölteléket kanállal belerakjuk a zsemlékbe.
A MikroKannában felolvasztjuk a vajat és meglocsoljuk a megtöltött zsemléinket.
170 fokon 30-40 perc alatt készre sütjük.
Elkészítéséhez javasolt Tupperware termékek:
Konyhai Mindenttudó
TW Tál
Új Generációs Kenyérvágó Kés
Mesterfogás Szilikon Keverő
1 l-es MikroKanna
UltraPro Lasagna Sütő